Studiedag De wijkverpleegkundige aan zet

De positie van de wijkverpleegkundige staat onder druk. Wat verandert er in 2017 om de problemen het hoofd te bieden? Kom naar de 5e landelijke studiedag 'De wijkverpleegkundige aan zet'.

Wijkverpleegkundige aan zetDe positie van de wijkverpleegkundige staat onder druk door de toename van patiënten, 24-uurs beschikbaarheid en toenemende registratielast. Wat verandert er in 2017 in het werkveld om deze problemen het hoofd te bieden? En hoe kun je je positie in de wijk versterken en leiderschap tonen om de juiste zorg te kunnen bieden aan patiënten?

Deze studiedag gaat over de rol van de wijkverpleegkundige binnen de nieuwe kaders van de zorg. Tijdens het ochtendprogramma komen actuele ontwikkelingen in uw vakgebied aan bod. In de middag kun je kiezen uit inspirerende workshops en praktijkvoorbeelden.

Lees ook: Competenties van de wijkverpleegkundige

Datum: woensdag 8 februari 2017
Locatie: Aristo, Utrecht
Voor: Wijkverpleegkundigen, (wijk)professionals en hun management in de eerstelijns- en thuiszorg, medewerkers van gemeenten, GGD en zorgverzekeraars.
Kosten: € 340,- exclusief BTW
Meer informatie en aanmelden op de website van het Leids Congres Bureau

Terug naar agenda

kennispleinchronischezorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten