Keuzehulpverzameling Med-Decs

Verzamelplaats van keuzehulpen, die helpen bij het maken van keuzes in de medische behandelingsmogelijkheden. Betreft digitale informatie voor patiënten om thuis een keuze te kunnen maken over behandeling. De patiënt krijgt informatie over verschillende opties, kan het consult goed laten bezinken of zich voorbereiden op een nog te nemen keuze. De zorgverlener kiest samen met de patiënt de keuzehulp die het beste past.

Er zijn onder meer keuzehulpen over: Artritis, Chirurgie voor gewrichtsklachten en blessures, Dementie, Depressie, Diabetes, Geestelijke gezondheid, Hartklachten en vaatziekten, Huidziekten, Kanker, Kinderziekten, COPD, Astma, Nierfalen, Ouderdomsziekten, Rondom het levenseinde, Rondom zwangerschap, Rugklachten.

Keuzehulpverzameling Med-Decs


Voor wie: Eerstelijns zorgverleners, wijkgerichte zorgprofessionals
Aantal pagina’s / duur: N.v.t.
Ontwikkeld door: Med-Decs - Peep Stalmeier (webeigenaar) in samenwerking met wetenschappers die zich inzetten voor gedeelde besluitvorming tussen arts en patiënt.
Kosten: Gratis
Afkomstig uit: Hulpmiddelen voor Samen beslissen

kennispleinchronischezorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten