Geef je mening over Kennisplein Chronische Zorg!

Deze website maken wij voor jou. Bieden wij jou de kennis en informatie waar je naar op zoek bent? Vul de online vragenlijst in en maak kans op een bol.com giftcard!

Eigen kracht en netwerken Vind jij op het kennisplein de kennis en informatie die je zoekt? Wat vind je van de informatie? Pas je stappenplannen en instrumenten toe in de praktijk? Daar willen we graag meer over te weten komen. Wil je hier -anoniem- enkele vragen over beantwoorden? Vul de online vragenlijst in (7 min)

Doe mee en win een bol.com giftcard

Giftcard Met jouw bijdrage kunnen wij beter inspelen op de wensen en behoeften van de bezoeker. We stellen het zeer op prijs als je de vragenlijst invult. Iedere 50e deelnemer ontvangt een bol.com giftcard ter waarde van €25,- De online enquête loopt tot en met september. In september maken we de prijswinnaars bekend. Hartelijk dank voor je deelname!

Naar de online vragenlijst (7 min)

kennispleinchronischezorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten