Tools voor ketens en netwerken

Samenwerken in ketens en netwerken wordt steeds belangrijker. Zorg in ketens en netwerken biedt burgers hoogwaardige zorg en ondersteuning en optimale kwaliteit van leven. Goede samenwerking tussen alle spelers die hieraan bijdragen is hiervoor nodig. Maar hoe pak je dat aan?

Concrete handvatten

Het boekje ‘Tools voor ketens en netwerken’ van Mirella Minkman, Lidewij Vat, Stannie Driessen biedt inspiratie en concrete handvatten voor iedereen die de samenwerking in ketens en netwerken wil vormgeven of verder wil verbeteren. Het gevalideerde OntwikkelingsModel voor Ketenzorg is hierbij het vertrekpunt. De 9 bouwstenen uit het model die van belang zijn voor ketenzorg, zijn de kapstok voor de praktische tools en goede voorbeelden in dit boek waarmee je zelf aan de slag kunt.

2 gratis tools

In het boekje vind je 18 praktische tools en 9 praktijkvoorbeelden van organisaties die succesvol werkten aan ketenzorg. Een selectie van de tools, waarvan je de eerste twee gratis kunt downloaden:

Het boek kost € 21 (incl. BTW) en is te bestellen bij Kluwer.


Voor wie: Eerstelijns zorgverleners, Bestuurders / managers
Aantal pagina’s / duur: 115 pagina’s
Ontwikkeld door: Vilans, uitgever: Kluwer
Kosten: € 21 (incl. BTW)

kennispleinchronischezorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten