E-Magazine ‘Sturen op integraal werken’

14 juli 2017

Hoe kunnen gemeenten erkende interventies inzetten voor een integrale aanpak? In het e-magazine 'Sturen of integraal werken' geven 7 kennisinstituten tips en inzichten hierin. Het magazine geeft inzicht in interventies op het terrein van jeugdzorg en jeugdgezondheid, leefstijl, sport en bewegen, sociaal domein, geestelijke gezondheidszorg, ouderen, mensen met een beperking en justitiële interventies.

Inspiratie voor gemeenten

Gemeenten en professionals krijgen in het e-magazine tips en inzichten wat werkt voor een integrale aanpak. Ook komen diverse succesvolle integrale erkende interventies aan bod rondom thema’s als valpreventie bij ouderen of het bestrijden van eenzaamheid.

E-magazine integraal werken

E-magazine Sturen op integraal werken

Samenwerkingspartners

Het programma Integraal werken in de wijk is erop gericht om burgers met meervoudige vragen of problemen passende ondersteuning dichtbij huis te bieden. De landelijke kennisinstituten Nederlands Jeugdinstituut, Nederlands Centrum Jeugdgezondheid, RIVM Centrum Gezond Leven, Kenniscentrum Sport, Movisie, Trimbos-instituut en Vilans beoordelen de kwaliteit en effectiviteit van interventies en presenteren deze interventies in hun databanken.

Verder lezen

kennispleinchronischezorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten