Quickscan toekomstscenario's gemeenten

De nieuwe rol van de gemeente in het zorgstelsel krijgt steeds meer vorm. De rollen van de gemeenten, aanbieders van zorg en welzijn, sociale wijkteams en burgerinitiatieven verschillen per gemeente. Waar staat jouw gemeente? Welke positie nemen jullie in? Houdt de gemeente de touwtjes stevig in handen? Of geven jullie veel ruimte aan lokale initiatieven? Doe de quickscan en bepaal je positie! 

Drie toekomstscenario's

In het kader van de hervormingen van de langdurige zorg voerde Vilans een trendanalyse uit en ontwikkelde drie toekomstscenario's. De quickscan biedt snel inzicht in het scenario dat het meest bij jouw gemeente past. Na het invullen van de 5 vragen en je contactgegevens, ontvang je meteen de uitslag van de quickscan. Én de toekomstverkenning ‘Op naar 2022!’ waarin je meer leest over de drie toekomstscenario’s voor wijkgerichte zorg en ondersteuning. 

Stel je voor: het is 2022

Jouw gemeente wordt geïnterviewd door 1Vandaag over zorg en ondersteuning in de buurt. Neem een wijk of dorp in gedachten die je goed kent. Welke antwoorden geeft jouw wethouder op de volgende kritische vragen?

Doe de quickscan


Voor wie: Eerstelijns zorgverleners, Bestuurders / managers
Aantal pagina’s / duur: 7 pagina’s
Ontwikkeld door: Vilans
Kosten: Gratis

kennispleinchronischezorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten