Themabijeenkomst leren in de praktijk

Op donderdagmiddag 19 januari organiseert Koploper Sparkcentres samen met het Zorgpact een bijeenkomst over leren in de praktijk. Eerste ervaringen met Sparkcentres, leerwerkplaatsen op het gebied van zorg en welzijn, worden gedeeld.

Sparkcentres zijn hybride leeromgevingen, waarin onderwijs, onderzoek en praktijk bij elkaar komen. Studenten, docenten, onderzoekers van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en de Radboud UMC en professionals werken samen in interprofessionele zorg- en welzijnsverlening en doorlopende onderzoekslijnen. Bekijk de video:

Thema’s in de leerwerkplaatsen zijn: geïntegreerde zorg, preventie, diagnostiek, behandeling dicht bij huis en eHealth. Tijdens de bijeenkomst op 19 januari kom je meer te weten over de ervaringen met de Sparkcentres en kun je workshops volgen over onderwerpen die zich in de leeromgevingen voordoen.

Datum: donderdag 19 januari 2017, van 12.30 tot 18.00 uur
Locatie: HAN, Kapittelweg 33, Nijmegen
Voor: Studenten, docenten, onderzoekers en professionals in zorg en welzijn
Meer informatie en aanmelden

Terug naar agenda

kennispleinchronischezorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten