Overzicht consumentenelektronica in de zorg

Interactief overzicht van consumentenelektronica in de zorg, op het gebied van gezonde leefstijl, zelfmanagement, veiligheid, automatisering en communicatie.

Overzicht consumentenelektronica in de zorgVan ieder product vind je een korte omschrijving en een verwijzing naar een website. Ook staat erbij vermeld of een apparaat eenvoudig te gebruiken is of dat technische kennis vereist is. Het overzicht is een momentopname van begin 2016 en zeker niet volledig. De makers willen zorgprofessionals een indruk geven van de mogelijkheden en hen uitnodigen om met de nieuwe producten en services te gaan experimenteren.

Download het overzicht consumentenelektronica (pdf)

Verkenning consumentenelektronica

Het overzicht is voortgekomen uit een verkenning naar kansen en knelpunten van consumentenelektronica voor de oudere cliënt, zijn mantelzorgers en zijn zorgverleners. Vilans voerde de verkenning uit, in samenwerking met de zorgorganisaties Talmahaven, ZuidZorg, Rivas Zorggroep en TSN. Lees de resultaten in het artikel Bijblijven in zorg met consumentenelektronica, dat gepubliceerd werd in Kwaliteit in Zorg (KiZ).


Voor wie: Eerstelijns zorgverleners
Aantal pagina’s / duur: 9 pagina's
Ontwikkeld door: Vilans, Talmahaven, ZuidZorg, Rivas Zorggroep en TSN
Kosten: Gratis

kennispleinchronischezorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten