Contact

Contact

Kennisplein Chronische Zorg
p/a Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht
Heb je een vraag over dit kennisplein?

Stuur een mail naar info@kennispleinchronischezorg.nl
Kaart Vilans en omgeving

Routebeschrijving per openbaar vervoer

Vilans is in de nabijheid van Utrecht CS gevestigd en daardoor goed bereikbaar per openbaar vervoer. Loop vanaf de stationshal Hoog Catharijne in. Volg de borden 'Bioscoop Catharijne' en neem daar de trap of lift naar beneden. Ga hier naar buiten, Je komt dan op de Catharijnesingel. Ga rechtsaf en steek de Westerstraat over. Je vindt Vilans na 25 meter aan je rechterhand.

Voor mensen die geen trappen kunnen lopen

Volg de aanwijzingen hierboven tot je Hoog Catharijne uitkomt. Ga meteen rechtsaf de Westerstraat in. Ga na ongeveer twintig meter linksaf de parkeerplaats op. De ingang van het gebouw bevindt zich aan de linkerkant van de parkeerplaats. Als je aanbelt,  zorgt de receptie dat de automatische deur geopend wordt. Je kunt met de lift naar de begane grond, waar de receptie is.

Routebeschrijving per auto

Vanuit Arnhem (A12)
Volg Ring Utrecht-zuid. Neem afrit nummer 17 richting Utrecht. Ga aan het eind van de afslag rechtsaf de Europalaan in. Rijd alsmaar rechtdoor (u neemt twee rotondes) tot u een T-splitsing bereikt. Daar slaat u rechtsaf de Weg der Verenigde Naties in. Deze loopt door in de Graadt van Roggenweg. Rechtdoor rijden, borden Centrum volgen. U rijdt dan de Daalsetunnel in. Na de tunnel gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf de Catharijnebaan op. Meteen na de bocht de rechterrijstrook blijven volgen (niet de tunnel inrijden). Na de volgende verkeerslichten parkeren in een van de parkeergarages (Stationsstraat, Radboud, Godebald of Moreelsepark) die zich bevinden tussen het station en de Catharijnesingel.

Vanuit Hilversum (A27)
Volg op de Ring Utrecht-oost en bij verkeersknooppunt Rijnsweerd de borden Utrecht Centrum. Dit brengt u op de A28. Aan het einde van de A28 gaat u linksaf de Waterlinieweg in. Volg vervolgens de borden Centrum tot op de Catharijnesingel (dus Rubenslaan afrijden en na de Tolsteegsingel linksaf slaan). Ga op de Catharijnesingel niet de tunnel in, maar volg de rechterrijstrook richting Station. Hier loopt de weg even parallel aan de tunnel. Bij de verkeerslichten linksaf slaan. U komt dan op het Stationsplein. Parkeer in een van de parkeergarages (Godebald, Moreelsepark, Stationsstraat of Radboud) die zich bevinden tussen het station en de Catharijnesingel.

Vanuit Amersfoort (A28)
Volg de beschrijving vanuit de richting Hilversum vanaf de A28.

Vanuit Amsterdam (A2)
Neem de Ring Utrecht-west afrit nummer 7, Oog in Al Volg de borden Utrecht. Na het Amsterdam-Rijnkanaal bij de verkeerslichten rechtdoor, borden Centrum volgen. Vleutenseweg afrijden. Aan het eind daarvan rechtdoor de Daalsetunnel in. Na de tunnel gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf de Catharijnesingel op. Meteen na de bocht blijft u de rechterrijstrook volgen (niet de tunnel inrijden). Na de volgende verkeerslichten parkeren in een van de parkeergarages (Stationsstraat, Radboud, Godebald of Moreelsepark) die zich bevinden tussen het station en de Catharijnesingel.

Vanuit Den Haag/Rotterdam (A12)
Volg de borden Ring Utrecht-west. Neem vervolgens de eerste afrit (nummer 8), Centrum. Volg de borden Jaarbeurs, steeds rechtdoor over de Martin Luther Kinglaan, de Weg der Verenigde Naties en de Graadt van Roggenweg. Rechtdoor rijden, borden Centrum volgen. U rijdt dan de Daalsetunnel in. Na de tunnel gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf de Catharijnesingel op. Meteen na de bocht de rechterrijstrook blijven volgen (niet de tunnel inrijden). Na de volgende verkeerslichten parkeren in een van de parkeergarages (Stationsstraat, Radboud, Godebald of Moreelsepark) die zich bevinden tussen het station en de Catharijnesingel.

Vanuit Breda / Den Bosch (A2)
Volg de borden Ring Utrecht-west. Volg vanaf hier de beschrijving vanuit de richting Den Haag / Rotterdam.

Voor mensen die in het bezit zijn van een parkeerkaart Invaliden
Volg de aanwijzingen hierboven tot u op de Catharijnesingel bent. Rijd de Westerstraat in, ter hoogte van Vilans. Ga na ongeveer twintig meter linksaf de parkeerplaats op. Hier vindt u twee invalidenparkeerplaatsen. De ingang van het gebouw bevindt zich aan de linkerkant van de parkeerplaats. Als u aanbelt, zorgt de receptie ervoor dat de deur automatisch wordt geopend. U kunt met de lift naar de begane grond, waar de receptie is.

kennispleinchronischezorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten