Doe mee

We zijn benieuwd naar jouw ervaringen in de chronische zorg. Waar ben je enthousiast over? Wat wil je collega’s in andere organisaties vertellen? En waar wil je meer van weten? Het Kennisplein Chronische Zorg wil de uitwisseling van praktijkgerichte kennis stimuleren, zodat iedereen in de zorgpraktijk er zijn voordeel mee kan doen.

Deel je verhaal

Wat is volgens jou een succesvolle aanpak, initiatief of project? Deel je verhaal op het kennisplein! Inspireer anderen met jouw ervaringen. Klik op de oranje button 'Deel je kennis' en vul het formulier in.

Stel je vraag

Heb je een vraag over bijvoorbeeld het ondersteunen van zelfmanagement, persoonsgerichte zorg of een specifiek product of vragenlijst? De rubriek 'Vraag en Antwoord' biedt de mogelijkheid onderling vragen te stellen en te beantwoorden. Klik op de oranje button 'Stel je vraag'.

Maak je expertise zichtbaar

Presenteer jezelf op het kennisplein. Maak een persoonlijke kenniskaart aan met een beschrijving van jouw expertise en activiteiten. Vakgenoten en andere geïnteresseerden kunnen jou zo gemakkelijker vinden en benaderen. En andersom: als je op zoek bent naar specifieke expertise, dan kun je de kenniskaarten snel doorzoeken via de oranje button 'Zoek naar een kenniskaart'. Bekijk hieronder alle kenniskaarten!

Rooij, Angela de

Functie:ervaringsdeskundige
Bij:Diabetesvereniging Nederland

Gutker de Geus, Sven

Functie:adviseur kenniscentrum
Bij:ZorgvoorKennis Opleidingen

Moller, SAE

Functie:psychologen
Bij:Brainfact

de Boer , Monique

Functie:adviseur kenniscentrum
Bij:Vilans

Vrijaldenhoven-Haitsma, Ragnhild

Functie:huisarts
Bij:Laego

kennispleinchronischezorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten